tiistai 2. elokuuta 2011

No one can get in the way of what I'm feeling.
Viivi:  Nyt on ollu hyvä lauantai-ilta kyseessä. En saanu noita kuvii oikee järjestyksen mukaa ku säädin tällä jotai ja monien yrityksien jälkee päätin etten säädä enempää koska noissa kuvissa kestää ladata nii kauan. Mutta siihen lauantai-iltaan/yöhön. Ekaks ootettiin Heidinkaa Jossuu meille ja ku se tuli nii lähettiin pyöräilemää Isolahdenkoululle. Siinä sitte ekaks oltii ja venattii et porukkaa tulis ja sit joskus 8-9 aikaa (enmuistayhtää) lähettii kohti Isolahden rantaa, jossa oltii sit koko loppu ilta. Siel oli Joni, Vera, Atte, Juho, Heidi, Jape ja Jossu. Aluks oli iha helvetin kivaa kuset meinas tulla pari kertaa housuu ku piti siinä nauruu pidätellä. Uimassaki käytii Heidin ja juhon kaa vaatteet päällä, eikä aurinkokaa sen jälkee enää paistanu ku tultii pois nii oli sit aika helvetin kylmä. Juhoki oli nii hellune ku sekos jostai ku Atte avas yhe pullo sellasella sormusavaajalla tai jollai sellasella :D
Hauskaa oli koko ilta lukuunottamatta parii asiaa joka sai sit muutaman kyynelee tippumaa ja soittamaa pari turhaa puheluu mikä oli yhtä tyhjän päälle (: 

Ennen kahtatoista lähettiin pyöräileen meillepäi ja huomasin sit et mun renkaasta oli kumi puhjennu ja siin kohtaa kyl rupes vituttaa nii lujaa. Atte ja Jape tuli meille sit hetkeks ja nää kaks muuta tyttöö Heidi ja Jossu jäi sit meille yöks :) Oli tosi kiva ruveta "nukkuu" ku kaikki tuonu tänne  viis kiloo hiekkaa.. ja piti ainaki viis kertaa imuroida et ne kaikki lähti D: !

Tästä päivästä sen verra et oli iha tylsä ja kylmä, eikä mulla oo mitään kuvii mut toivottavasti huomisest tulee parempi ku meen Heidin perheen kaa Powerparkkiii :) ! Eli olis sit aikane herätys tiedossa. Must tuntuu etten tuu kyl heräämää mihkää herätyskelloo :D saa nähä !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti