maanantai 12. syyskuuta 2011

Tieks toi on nii "98" --> TURKU 2011

Viivi :  Okei tää postaus meni kyl nyt vituiks oon 2 tuntia säätäny tän kaa. Ei tuu paljoo kuvii , en jaksa ladata ( ja tosi moni kuva on nii paskalaatune). Ja väsyttää sen verran. Yritin kummiski tehä tästä jonkulaisen. Enjoy !
 


Automatka tuntu kyl persees ! Jouduttii istuu tuol takana nii ahtaas tilas et ei huhhu, oltii joskus kuuden aikaa tuol hotellilla ! Heti ekana juostii kattoo meidä huone minkälainen se o , levitettii vaatteet sängylle ja sohvalle ja lähettii shoppailee :---) Ei löytyny hirveesti mitäää givaa : ). Tai  oikeestaa rupesin nii paljo nirsoilee , nii en ostanu melki mitää.Totta tosiaan. Käytii Jossunkaa ostaas vähä safkaa illaks ja sit päätin ostaa "herneitä". Ku päästii hotellille huomasin et ne on jotai vitun papuja ! Koitettii keittääkki niitä tolla vedenkeittimellä , voin sanoo että hyi hittto :---D ! 
Tumme (tomi) tuli sit meidän huonees käymäs ja loppujen lopuks lähettii noitte söpöläisten 98 kaa kaupungille käveleee. En tiiä oliks tos ny sit Osku,Toni,Tumme ja Antti. Tuol oli vitun pelottavaa kävellä illallla ! Loppu ilta/yö oltiii meidä hotellihuonees ja maattii vaa ja lihottii sängyllä.  HYI ekana yönä kummitteli kyl nii pahasti että ! Sammutin eteisestä tai siitä valot hyppäsin sänkyy ja katottii hetki leffaa nii ne sytty yhtäkkii. Joku hakkas meidän ovee kokoaja ja juoksin heti kattoo käytävää eikä siel ollu ketää, ja jos se olis joku tehny jotai pilaa nii ei se olis ikinä ehtiny juosta sitä käytävää loppuu piiloo ku tulin nii nopeesti. Sit ikkunastaki päi kuulu iha järkyttävää jyskettä.


Aamulla äiti tulee herättää meidät koputtamalla ovee, et ehittäis syödä viel aamupala ennenku sen tarjoilu loppuu tuli sit vähä kiire :--D. Aamupalan jälkee laittauduttii ja mentii Hesee syömää. Käytii kans moikkaas Filippii nopeesti (: Sit piti juosta taas hotellille, et ehittäis Vaden pelii.
Meitä oli 8 tos autos Tummen äiti , sen sisko  ja sen puoliskä + jossu& meidän perhe (ilmavaltterii) Nii oli aika ahasta. Oli tosi söpöö ku jokku 98 tai sinnepäi huutelee kaikkee ns. "iskulauseita" :D 


Tuol hallis oli tositosi kuuma ! Mut oli kyl kiva kattoo noita pelejä =) ne kyl hävis molemmat, mut tuomarit oli tänä vuonna iha perseestä ! Ne jokka tuli viimevuonna ekoiks nii oli yhtäkkii nyt vimppoja ?! ja niin edelleen..
Tuolta suoraa mentii hotellille ja pulahdettii uimaa koko valtterin joukkoeen kaa :D oli kyl tosi kivaa, mut tos isos uima-altaas oli liian kylmää vettä , nii täytettii sit ite tollane pienempi allas PIKKASEN kuumemmalla vedellä.. Noi kuvat tosta kaupungista on sit otetttu sunnuntaiaamusta, et sen takii ei näy ihmisen ihmistä !


Illalla mentii sit viettää iltaa aluks Filipin, Niklaksen,  Emanuelin ja Joelin :) Tuli sinne sit paljo enemmänki porukkaa. Oltii sellases tosi hienos paikkaa juomas. Vähä samantapane ku hoviska ,mut hienompi silleen.
Siel oli jotai vitun kettuja ! Pelkäsin iha saatanan kovaa ! Nojoo blaablaa tosta illasta en selitäkkää enempää =))...Seuraavana aamuna oli tuska herätys ikinä ! Mutta selvittii siitä silti. Oli niin ihana tunne päästä kotiin !


Meen kyl viel seuraavanaki vuotena tonne, jos vaa me päästää :--) joka vuos ollu nii huippuu , mut tää vuos oli jotai korvaamatonta ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti