lauantai 1. lokakuuta 2011

Friday night !

Viiiiiiiiiiiiiiiivi :
   Niinku sanoin meil on suunnistusta :) Onneks oli lämmin ja hyvä saa nii ei vituttanu yhtää kävellä tuol. Sitte ku lähettii takas koululle päi mentii viis päällä skootterin kyydis, näytti varmaa nii tyhmältä :D Iinan puhelinki tippu tielle ja auto ajo sen päälle  ja se meni iha paskaks, kaikki tapahtu niinku 2 sekunnis !

 Loppu päivä koulus oli rentoo ja mentii koulu jälkee Panchoo syömää (mä kiltti tarjosin ). Ja sitte mentiii meille neljän bussilla ! Nähtii aakuki pitkästä aikaaaa =)
 Ku päästii meille ehittii olla iha hetki aikaa ja yhtäkkii atte ja rasse hyökkää mu huoneesee, meinasin säädä sydärin :D kiljuin nii kovaaa ! Mentii sitte puistoo ja mikke tuli sinne meidänkaa (munjajossu) ,sillä välin ku atte ja rasse meni hakee juotavaa. Mun piti vahtii leeviiki sillä väli ku marsu kävi kaupas , ja sit ku se tuli hakee sitä nii iida ja marsu jäi meidänkaa hetkeks (:
Loppuilta meni sitte vähä erilaisemmi. Limppu ja vatipäää ja joku en muista nimee vissii jonttu tuli kans sinne. Yhes vaihees lähettii petterinkaa käymäs villas ku jossu ja rasse lähti sinne, mut sitku mentii sinne nii nakki sano et joo ne lähti jo ajat sitte  , no tultii sit takas ja yhtäkkii siel oli sit iha helvetisti porukkaa yli 30 varmaaa (geerbyyst,askast ja sepiksestä). Kytätki tuli kaks kertaa sinne nii oli tosi kiva juosta siel mettäs, nyt o kunnon mustelmat ja haavat jalas ! Oli mun mielest tosi kiva ilta :) jossu tuli sit meille yötää ja tänää ei oo viel mitään tietoo et mitä tehtäis :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti