sunnuntai 12. helmikuuta 2012

'Nii mutku sä et mee sieltä mistä aita on matalin vaa sieltä mistä se on jo kaatunu'

P E R J A N T A I....

Jesse heitti meidät palikselle ja mentiii sitte yhen Mikaeli kampille viettään iltaaa, oli kyl tosi kivaa, pelattii juomapelii ja sen sellasta. Kävästii sitte kans bk:lla , ja sieltä sitte kävelin yksi himaaa :)


L A U A N T A I....

päivän teema: kaikki koittaa

tottatosiaaan , lauantai aamuna herättii tosi aikasi , koska mentii hallille töihi. Tuntu vaaa ettei pääse ikinä pois sieltä , ku aika meni nii hitaasti. Halli jälkee mentii minimanii ja heitettii josssu himaaa. Illalla se hauskuus vast alko.

Käveltii sinne kotirannan työvaentalollle iinan,alen ja annu synttäreille, siellä sit oli porukkaaa iha helvetisti, en tuntenu puoliakaa. Kameran unohdin ottaa mukaaa, ja onneks unohdinki. Meno oli tosi hyvä ja juomaaa riiitti. Joskus 11 (?) aikaa lähettii hakee jukkee ja samulii sinne työväentalolle. Ei oltu siell sit kauaaa ,ku lähettii palikselle. Olin iha paineis ku kaikki lähti jo autoo ja mu laukku ja puhelin oli hukas, kyl ne sitte löyty. Bk:lla oli perus rento meininki, näki vähä lisää tuttuja naamoja. Jossu raukka sai painiikkikohtauksen yhes vaihees iltaa, ja puhelinki hajos, verta vaatteilla ei mitään tietoo mistä tullu, ja taas hukkasin mun lapasen. Joskus kahelta (????????) peetu soitti meille taksi ja körtettii himaaa. OI ETTÄ oli kyllä paras lauantai, kiitos.

toi soi iha jokapaikas mis vaa oltii jossunkaaa.

SUNNUNTAI....


Mulle tapahtu yöllä nii hirvee juttu. Heräsin yhtäkkii ku joku näpytteli mu konee näppäimiä, näin et mun kone oli päälläki vaikkei oltu käyty josssunkaa ees siinä ku tultii himaa,vaa mentii suoraa nukkuu. No ajattelin unissani et on aaamu, et jossu vaa näpyttelee siin jotai. Sit se voimistu vaa se ääni ja kuulu kunno pauketta , sit katoin kunnolla tota mu konetta ja siin palo viel valo sit nousin ylös , meinasin just laittaa valot päälle ku se ääni loppu ja konee näyttö tuli taas tummaks. hyi että oli hirveetä.

Tänää en oo saanu melki mitää aikaseks, pääs vieläki pyörii vaik kello näyttää jo iltaaa. Pitäis siiivota huone , ja tehä kaikkeee nii paskaa. Mua ärsyttää ny nii kovaaa et voisin lyödä jotai.... ! oikeesti rupee vähä mietityttää välillä et mihi oon oikeee joutunu, tuntuu et oon sotkenu kaikki asiat

-viiiivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti