torstai 31. toukokuuta 2012

VAROKAA SITÄ MAALIPURKKIA ! kaikkein simppelein näistä kaikkie ysie omista ! ja nii meidän luokan tyylinen

Hellusin pikku viinapullo minkä oon nähny (ja on aika helvetin tujua) ja ihanin taskumatti eikä maksanu paljoo mitäää ! happy.


Tultiin kouluu kympiks , yheltätoista yseillä oli yhteinen juhlalounas(?) vai mikä ny oli. Jokasella luokalla oli oma pöytä ja piti istuu tyttöpoikatyttöpoika. Rupes kyl pikkase naurattaa ku kaikki oli iha hiljaa siel joku lasi kädes ja katto meitä iha ilma mitää ääntä ku tultii yllätyslyllätys vimppana ruokalaa. Ihanat seiskat si tarjoili meille, pääruokan ja jälkkärin sen jälkee päästii sieltä pois pikku välkälle.


 Välkän jälkeen ruvettiin maalaa noita muisto juttuja meistä toho asvalttii, eli kaikilla luokilla oma neliö mihi sai sitte päättää kirjottaako kaikkie nimet , vai pelkän luokan, mitä kuvioita haluu maalaa ym. 
Kaikilla muilla luokilla oli näköjään nii suunniteltu et miten tekee.. oikein piirretty paperille, me ei. Sit vasta ku kaikki oli jo meilkein valmiita nii me vasta alotettii ja sit vasta päätettii että joo tehää trollface, sopii meidän luokalle kyl nii hyvi.


Pääsin yheltä ja tulin siivoon kotiin , mut loppuun asti en vielä päässy. Loppuillan oon makanu täs sängys iha kippuralla ja pia pitäis lähtee lenkille jos yhtää helpottais.

Ois vaikka kuinka paljo asiaa mutten viitti rasittaa teitä enemmällä tekstin määrällä.


- VIIVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti