tiistai 7. elokuuta 2012

Liian hyvä ollakseen totta.


Sunnuntaina oltiin kavereittenkans pihalla, kuljettiin ympäri gerbyytä ja loppujenlopuks päädyttiin kotirannalle artunluo :) Ilta kyllä sisälti kaikkee normaalista poikkeavaa.
Maanantaina oli helvetin kuuma oltiin patenkans ruusupuistos (?), syötiin, puhuttii ja juostii amppareita pakoon iha paineis kokoaja :---D. Amppareista huolimatta, mul oli hauskin iltapäivä patrikinkanssa, mulla tulee niin ikävä tota ihanaa poikaa, ku se muuttaa huomenna jonnekki aiva liian kauas. /; . Kummiskin illemmalla lähin sieltä sitten jossun kans hesee syömää ku tytöllä oli nälkä, hesestä käytii meillä ja suunnattii villan rantaaan.
...missä nää ressukat yritti onkimalla saada kalaa, tainno pääasiassa nikkis
Syötiin juustoriisikakkuja ja suklaakaurakeksejä, kuviteltiin pilvistä saaria ja meriä,näin minttua ja sonjaaki tavallaan pitkästä aikaa ja sonjalla oli jalassa niiiin ihanat Louis Vuitton kengät, ahh eka kuva ylhäällä olevasta kollaasista! 

Kello näyttäää ny kaheksaa illalla , enkä oo vielä ees sängystä noussu. Ongelmia tulee kokoaja, ja mä pahoin pelkään etten pääsekkään blockfestii joka ottaa päähän nyt kaikkein eniten.

-viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti